Hopp til innhold

Henrik Dønnestad (NTB)

Webinar med Henrik Dønnestad og Tinus Dahl

Henrik Dønnestad delte detaljer om sitt treningsarbeid og veien fra gutteløper i Skien til pallplasser i world-cup. Tinus Dahl gir oss et innblikk i filosofien bak de gode resultatene til Team Elon Oslofjord. Se webinaret i opptak.


Henrik Dønnestad har hatt en lang vei fra debuten i Hovedlandsrennet, hvor han ikke var bedre enn nr. 150 til han som 27-åring stod på pallen i world-cup. I dette webinaret deler han tanker rundt trening, motivasjon og hvilke ferdigheter og egenskaper han mener har vært viktige på veien. Stikkord er tålmodighet, struktur, trivsel i gode miljøer og en god porsjon dedikasjon. Gjennomgående har det vært begrensede ressurser tilgjengelig på veien, noe som også preger hverdagen i Team Elon Oslofjord hvor Tinus Dahl er trener. Tinus er også gjest i webinaret, og han deler sin filosofi og hvilke treningsprinsipper som ligger til grunn for de gode reultatene i teamet. Per Elias Kalfoss deler erfaringer fra landslagsmiljøet med oss. 
SE WEBINARET I OPPTAK

NIF-EPI03, 03