Hopp til innhold

Nes Ski og Nes Ski- og Sykkelanlegg

Klart for Equinor norgescup på Nes

Fredag, lørdag og søndag er det klart for Equinor Norgescup i langrenn på Nes i Akershus. Rennene i helgen blir sendt direkte på VGTV.

– Equinor Norgescup på Nes blir ett av de største nasjonale konkurransene på nest øverste nivå i langrenn denne sesongen. Med en frihelg i verdenscupen så vil godt profilerte løpere sammen med bredden i Ski-Norge være på start. Vi er glade for at VGTV blir å vise alle konkurranser denne helga, hvor ny grafikkløsning testes ut og med kommentatorer i verdensklasse, sier arrangementansvarlig Erik Husby.

Det er Åge Skinstad og Jan Christan Bjørn som kommenterer helgas renn på VGTV.

Blant løpere som er påmeldt finner vi Helene Marie Fossesholm, Jan Thomas Jenssen, Iver Tildheim Andersen, Sindre Bjørnestad Skar, Finn-Hågen Krogh, Julie Myhre og Ane Appelkvist Stenseth. I tillegg skal Petter Northug jr. gå sitt første norgescuprenn på fem år da han stiller til start i lørdagens 10 km.

Program:
Fredag - Sprint fri teknikk
Lørdag - 10 km fri teknikk
Søndag - 20 km klassisk

Les også: Langrenn lanserer nytt digitalt verktøy

Alt om helga på arrangørenes nettsider


Helene Marie Fossesholm på plass i Nes torsdag.

NIF-EPI02, 02