Hopp til innhold

F.V.: Oskar Lockert Skjold, Gaute Kvåle

Klart for Equinor norgescup og skandinavisk cup

Denne helgen skal det gåes skandinavisk cup og Equinor norgescup i Hommelvik og rennene kan du se på VGTV.

Helga i Hommelvik er siste skandinavisk cup denne sesongen og det er knyttet stor spenning til hvem som tar sammenlagtseieren i herreklassen. Der kjemper i hovedsak Mattis Stenshagen og Emil Iversen om seieren sammenlagt. Før helga starter leder Stenshagen skandinavisk cup. Vinneren av skandinavisk cup vil sikre seg friplass i World Cup før jul neste sesong i det som er en viktig periode før VM på hjemmebane i Trondheim. På kvinnesiden leder Silje Theodorsen klart og har en ledelse på 125 poeng før avslutningen i skandinavisk cup.

I potten ligger også muligheten til å gå World Cup på hjemmebane. Beste norske på fredagens klassiske sprint vil få friplass til å gå World Cup-sprint i Drammen. På lørdag skal det gåes 30 km klassisk intervallstart og beste norske vil få friplass til å gå 50 km klassisk fellesstart i Holmenkollen. 

Se rennene på VGTV

Program Hommelvik
Fredag:

10:00 Prologstart kvinner 
10:20 Prologstart herrer 
12:00 Start kvartfinaler kvinner og menn

Lørdag
09:55 Kvinner 30 km klassisk
12:30 Menn 30 km klassisk

Søndag
09:05 Kvinner 10 km fri teknikk
10:45 Menn 10 km fri teknikk

For sendetider på se Ski på TV

NIF-EPI02, 02