Hopp til innhold

Silje Theodorsen under VM i 2023. (Foto: Terje Pedersen / NTB)

Har sikret seg friplass

Silje Theodorsen (29) Kvaløysletta Skilag og Mattis Stenshagen (27) fra Follebu skiklubb har sikret seg friplass i verdenscupen ut sesongen etter at begge leder Skandinavisk cup sammenlagt etter helgas renn i Otepää.

Grunnlaget for sammenlagtlederne er rennene i finske Vuokatti og helgas renn i Otepää. Mens Theodorsen leder cupen klart, er det jevnere i mennenes cup. Stenshagen leder med 17 poeng på Emil Iversen som også viste fin form i Otepää.

– Både Silje og Mattis har prestert sterkt flere renn og har klart å sikre seg friplass, og vi registrerer mange sterke norske prestasjoner i helgas renn i Otepää. Det er også ekstra gledelig å se Tiril Udnes Weng tilbake i sporet med gode prestasjoner i helga, forteller landslagssjef Ulf Morten Aune.

Mattis Stenshagen

NIF-EPI03, 03