Hopp til innhold

Vilde Nilsen

Fem av fem mulige i World Cup

Vilde Nilsen gikk inn til sin femte strake seier i World Cup i para-langrenn. Dermed og reiser hun hjem fra Italia med fem av fem seire i denne World Cup-runden. Neste World cup-runde er finalen i midten av mars i Canada.

Nilsen startet dagen med å være raskest i prologen. Deretter utklasset hun konkurrentene i finale-heatet, annenplassen var hele 8,4 sekunder bak Nilsen i mål. 
– Veldig fornøyd med fem av fem seire her i Italia. Det var noe jeg tenkte kunne blitt tøft siden jeg vet at mange av utøverne jeg konkurrerer mot har trent godt. At jeg selv tar fem seire viser at jeg har lagt inn mye godt treningsarbeid denne førsesongen. I tillegg har jeg også fått mye god hjelp av trenere både i Skiforbundet og Olympiatoppen. Jeg er veldig fornøyd med egen innsats og gleder meg til fortsettelsen i Prince George i Canada, sier Vilde Nilsen.

Nilsen står nå med fem seire og leder World Cup sammenlagt klart. Ukrainske Liudmyla Liashenko kom på annenplass og kanadiske Natalie Wilkie gikk inn til tredjeplass. Indira Liseth og Trygve Larsen røk begge ut i semifinalen.

Neste World Cup-renn for para langrenn er ikke før i midten av mars og disse rennene blir gått i Prince George, Canada. Dette vil også være World Cup-avslutningen.

NIF-EPI03, 03