Hopp til innhold

Gruppearbeid klassisk

God trener 3-samling i Holmenkollen

Nytt trener 3-kurs langrenn er godt i gang. Første helg i september var deltagerne samlet for teknikk-oppdateringer med Audun Svartdal.

7 trenere deltar på årets trener 3-kurs i langrenn.  Kurset hadde oppstart i juni, og første helg i september var gjengen samlet til teknikk-samling i Holmenkollen. For første gang samarbeider NSF langrenn med Skiskytterforbundet om gjennomføring av enkelte samlinger. Audun Svartdal hadde ansvaret for det faglige innholdet på området teknikk, og gjennom to dager ble det arbeidet intenst med både teoretisk og praktisk tilnærming.

Trener 3-kurset fortsetter midt i september med en 4 dagers samling i regi av Olympiatoppen og NIF. Her vil deltagere fra 10 ulike idretter få godt faglig påfyll fra Olympiatoppens ressurspersoner innen emner som treningsplanlegging, ernæring og psykologi.

NIF-EPI02, 02