Hopp til innhold

Langrennslandslagene er på plass på Sognefjellet for å forberedes seg til kommende sesong. Her ser vi landslagstrener Stig Rune Kveen (til venstre) og hovedtrener Sjur Ole Svarstad. (Norges Skiforbund)

Langrennslandslaget goes Happybytes

Skiforbundet langrenn har signert avtale med mobilselskapet Happybytes som strategisk partner. Avtaletiden er på to år og går til etter VM i Trondheim 2025.

Bilde for nedlasning til fri bruk.

Avtalen med Happybytes bidrar med direkte inntekter til langrenn. I tillegg gir den strategiske partneren langrenns medarbeidere fri bruk av mobilen, en kostnadsreduksjon på ca 400.000 kr årlig.
– Med sterkt kostnadsfokus i langrenn blir Happybytes et viktig tilskudd til vårt lag av strategiske partnere, sier kommersiell leder Peder Nævestad i Skiforbundet langrenn. - Happybytes har som målsetting å være billigst på totalen. Det passer mobilkommunikasjonsaktiviteten til våre medarbeidere bra, med deling av informasjon både hjemme i Norge og på tvers av internasjonale landegrenser. 

– Norges beste dekning og de beste prisene, sammen med verdens beste langrennsløpere, er uten tvil en svært god match, sier Happybytes-sjef Thomas Sandaker. - I en krevende økonomisk tid er det ikke bare den jevne nordmann som har behov for å spare penger på mobilregningen, men naturlig nok også de som tilbringer store deler av året på reise. Vi er stolte av å kunne bidra til både bedre økonomi og gode mobiltjenester for langrennslandslaget. 

NIF-EPI01, 01