Hopp til innhold

Ny partneransvarlig i langrenn

Andrea Bell Pedersen (30) er ansatt som ny partneransvarlig i Skiforbundet langrenn. Hun starter i jobben allerede 1. januar 2024.

Andrea, som opprinnelig er fra Bardu, men bor på Høvik i Bærum, kommer fra stillingen som prosjektleder i rådgivnings- og analyseselskapet Sponsor Insight. Der har hun de siste fem årene fått bred kommersiell erfaring fra det norske sponsormarkedet, etter å ha jobbet med mange ulike sponsorer og sponsorobjekter. Tidligere har Andrea studert Sport Management på Norges Idrettshøgskole, og har gått flere lederprogrammer i idretten, blant annet Morgendagens Skiledere. 

Hun kjenner hele Skiforbundet godt, særlig gjennom sitt verv som styremedlem i Skistyret i perioden 2018-2021. Før det var hun medlem av Alpinkomitéen i forbundet, og har hatt flere komitéverv for alpint i FIS - Det internasjonale ski- og snøbrettforbundet. Andrea har også sittet i styret til Norges Idrettshøgskole i flere år. I dag har hun styreverv i Holmenkollen Skifestival, selskapet som arrangerer World Cup i langrenn, kombinert, hopp og skiskyting. 

 Andrea har et sterkt engasjement for skisporten, og ser frem til oppstart som partneransvarlig på nyåret. - Jeg gleder meg til å "komme tilbake" til skifamilien. Langrenn er en sterk merkevare, og har en sterk posisjon som nasjonalidretten vår. Tenk så mye skiglede og fellesskap den skaper blant store og små over hele landet. Jeg er veldig motivert for å bidra til det videre arbeidet med det sammen med alle de gode samarbeidspartnerne våre, og sammen med dyktige kollegaer i organisasjonen, sier Andrea Bell Pedersen.

NIF-EPI02, 02