Hopp til innhold

Spennende nyhet kommer

Gjør dere klare for en spennende nyvinning innen langrennssporten! NSF Langrenn kunngjør med stolthet et prosjekt som har vært under utvikling i lang tid.

Si hei til en splitter ny "Utøverdatabase, Sammenlagtstilling og Resultatarkiv" - et moderne verktøy som gir innsikt i hver eneste utøvers prestajoner, utvikling og resultater, samtidig som det viser sammenlagtstillingen gjennom hele Equinor Norges Cup-sesongen. 

I samarbeid med ALV AS er dette prosjektet utformet for å imøtekomme alle som er involvert i langrenn, fra utøvere og trenere til supportere og media. Vi håper og tror dette kan endre hvordan vi opplever og engasjerer oss i langrenn.

NSF Langrenn tilbyr en eksklusiv mulighet for utøverfotografering, med sjansen til å få bildet sitt lastet opp direkte til Utøverdatabasen. Fotografering vil skje på rennkontoret torsdag-fredag kl 15.00-16.00. Følg Equinor_Norgescup på instagram for eventuelle oppdateringer. For de som ikke kan delta på Gålå, har vi utarbeidet en enkel mal for bildet. 

 

For deg som ikke møter oss på Equinor Norges Cup Gålå:

* Følg malen under.

* Send bildet til erik.husby@skiforbundet.no sammen med FIS-koden din (Helst i JPEG eller PNG-fil).

  

NIF-EPI03, 03