Hopp til innhold

Trenerseminar 2022

Vi er stolte av å invitere til et fantastisk seminarprogram, med verdensenere både fra skisporet og forskermiljøene i langrennssporten. Men viktigst av alt: Vi vil legge til rette for at DU skal bidra til å forme fremtiden for norsk langrenn!


Dato:
28-29.04
 
Sted:  Comfort Hotel Runway, Gardermoen 

Informasjon om påmelding: 
Vi har 80 plasser til disposisjon, der medlemmer av Trenerklubben Langrenn får sterkt reduserte priser.  Bli medlem og spar inn hele årsavgiften på et seminar! 

Program:

Torsdag 28.april
12:00
Oppstart med lunsj

13:00
Utviklingsfilosofi  
Flere av våre kvinnelige verdensenere i skisporet vil innlede og sette oss på rett spor, før Øyvind Sandbakk vil lede oss gjennom gruppearbeid hvor DU får være med på å legge premissene for NSFs langrenns framtidige utviklingsfilosofi, kultur og organisering.  

Årsmøte Trenerklubben Langrenn

20:00
Festmiddag


Fredag 29..april

07:00
Frokost

Earlybirds - løpetur

09:00
Klassisk teknikk 
Audun Svartdal m.fl, vil innlede til diskusjon om utviklingen av moderne diagonalgang – hvordan finner vi den rette balansen mellom frekvens og sykluslengde?

Utviklingstrappa
Gruppene med ansvarområdene i utviklingstrappa bestående av Monika Kørra, Brit Baldishol, Guro Strøm Solli, Ingunn Fossmellem, Gry Anita Lunde, Thomas Losnegard, Øyvind Sandbakk m.fl under ledelse av Per Elias Kalfoss vil presentere arbeidet med den nye Utviklingstrappa og invitere til dialog om form og innhold. Benytt muligheten til å bidra og påvirke!

13:00
Avslutning med lunsj

Vi ser fram til svært spennende dager på Gardermoen i slutten av april 

Seminaret er åpent for alle, men betydelig subsidiert for medlemmer i Trenerklubben. 

Meld deg inn i Trenerklubben ved å sende en kort søknad med beskrivelse av Trenerutdanning / trenerbakgrunn og nåværende trenerrolle til:Trenerklubben

Påmeldingsfrist er gått ut: Ta kontakt hvis du ønsker å delta og ikke er påmeldt.  Link til påmelding

Velkommen til seminar på vegne av
Trenerklubben Langrenn og Norges Skiforbund Langrenn

nif-epi04, 04