Hopp til innhold

Viktig informasjon vedrørende Skandinavisk Cup i Otepää (EST)

Alle utøvere, ledere, trenere, smørere osv. som skal til Otepää, må forhåndspåmelde seg via skjemaet vi har laget. Dette må gjøres raskt, da arrangøren har satt forhåndspåmelding-frist fredag 14.januar 2022. NSF langrenn sender da en felles liste til arrangør.

Skandinavisk Cup arrangeres i Otepää (EST) 11.-13. februar.

Vi ber alle som skal reise til Otepää fra Norge, om å fylle ut dette skjemaet. Skjemaet kan fylles ut enten for enkeltpersoner eller for lag/team/kretser. Svarfrist er 14.januar, klokken 15:00. Dette er kun en reservasjon og dermed ikke bindende påmelding. 

Offisiell påmelding for norske løpere åpner 15.01.2022. Se arrangementet i terminlisten.

For mer informasjon se arrangørens hjemmeside

NIF-EPI02, 02