Hopp til innhold

Webinar - Skileik for barn og ungdom

Skileikens far Asbjørn Flemmen, tidligere førsteamanuensis ved Høgskulen i Volda vil dele sine tanker om hvorfor leiken på ski er så viktig for utvikling av motoriske ferdigheter. I panelet har vi også Olav Bjarne (Ollis) Lysklett, dosent i fysisk aktivitet og helse på Dronning Mauds Minne, Høgskole for barnehagelærerutdanning.

10.mars kl.20:00 har vi gleden av å invitere til en inspirerende og lærerik kveld på nett.
Asbjørn Flemmen, har gjennom sitt arbeid og inspirerende engasjement, vært en betydelig ressurs i forståelsen av hvorfor barn og ungdoms naturlige lek er så viktig for barns helhetlige utvikling drevet fram av motoriske utfordringer.
Han er mannen bak "skileik" som et begrep som svært mange i Norge har et forhold til.
Sammen med Asbjørn har vi invitert Ollis som de fleste i skimiljøet kjenner han som. Olav Bjarne Lysklett jobber til daglig med nye generasjoner av barnehagelærere på Dronning Mauds Minne i Trondheim, og er lærebokforfatter med fokus på skilæring for barnehage og grunnskolebarn. 

Her har vi topp fagkompetanse og erfaring i hvordan vi på best mulig måte kan tilrettelegge skiaktivitet for barn.

Meld deg på her 

Har du spørsmål du ønsker vi skal stille til våre fagpersoner, kan du sende til oss på forhånd her.

NIF-EPI03, 03