Hopp til innhold

Webinarer

Er du interessert i langrenn og har lyst på faglig påfyll? Her kan du lytte til erfaringer fra våre landslagsutøvere og andre fagpersoner.

Norges Skiforbund Langrenn har gjennomført - og vil sette opp flere webinarer i tiden framover. I tiden der Coronaviruset begrenser vår aktivitet vil vi forsøke å gjennomføre webinarer for forskjellige målgrupper. 

Vi har hittill gjennomført webinarer med temaer som løpstrening for langrennsløpere med blant andre Didrik Tønseth og totalbelastning for junior og U23-løpere med Ingvild Flugstad Østberg.

Fram til slutten av juni og i august vil vi gjennomføre et webinar hver uke. Terminlisten for webinarer vil fylles på etterhvert. I terminlisten over webinarer legger vi også inn webinarer fra andre organisasjoner som vi mener er relevant for langrenn.

Terminliste for kommende webinarer: 

Dato/tid:   Arrangør:   Emne:            Målgruppe: Bidragsytere: Språk: Påmelding
13.mai Kl.09:00    Sunn Idrett Sunn Idrett for hele norsk idrett - hva må til? Særforbund/ klubber Øystein Pettersen, Berit Kjøll, Finn Skårderud mfl Norsk  
13.mai Kl.20:00 Norges Skiforbund

Teknisk trening
-Hva er likheter og forskjeller i hvordan vi praktiserer teknikktrening i USA, Italia og Norge?

Trenere  Bryan Fish, Francesco Semenzato, Monika Kørra Engelsk  
20.mai Kl.20:00 Norges Skiforbund  Hvordan gjennomføre treninger i klubb under Covid-19 restriksjoner Barne- og ungdomstrenere Øystein Andersen,
Pål Rise,
Brit Baldishol, Per Elias Kalfoss
 Norsk  Klikk her

 Her finner du opptak av alle gjennomførte webinarer.

 

NIF-EPI01, 01
Foto: Geir Olsen, NTB scanpix