Hopp til innhold

Ny rulleskiløype på Gålå

I løpet av sommeren er det blitt bygget en ny rulleskiløype på 1,8 km på Gålå. Snølagring kommende år vil gi tidlig løype i området fra slutten av oktober.

Godt samarbeid med lokal entreprenør og grunneier og masse fra fremtidig snølager har sørget for en optimal løsning. Den nye rulleskiløypa er kostnadsberegnet til cirka 6 millioner kroner, og anlegget ble bygget rekordraskt i sommer. Det er blitt gitt støtte fra Sparebank 1, lokale givere/hyttefolk, i tillegg til at idrettslagene tilknyttet Gålå har mottatt tippemidler.

Den 1,8 km lange rulleskiløypa komplementerer et allerede flott anlegg. Nå er Gålå et topp moderne helårsanlegg, akkurat slik vi ønsker at anlegg skal være. 

– Nok en gang imponerer dugnadsgjengen på Gålå med både kreativitet for å finne gode løsninger og utallige timer med hardt arbeid. Også denne gangen bygges et anlegg på rekordtid. Og som vanlig bidrar lokalt næringsliv på en god måte, sa blant andre skipresident Erik Røste under åpningen i helga.

 Vi gratulerer miljøet på Gålå!

NIF-EPI02, 02
Foto: Gorm Kallestad / NTB