Hopp til innhold

Para Elite er i gang med sesongen

En god første samling for langrennsgjengen er unnagjort på svensk jord... les mer om samlingen her

Da har para langrennslandslaget gjennomført sin første ordentlige samling. Denne gangen tok vi turen til svenske Torsby, som vi allerede er litt kjent med fra før av.
Laget var ikke helt fulltallige på denne samlingen da Johannes måtte sitte hjemme med eksamen, og Birgit er opptatt med roing. Men, Trygve, Ole-Martin, Thomas og Vilde var derimot på plass sammen med trener duoen Bjørn og Magnus.

Tirsdag formiddag var vi på plass Valbergsängen sporthotell. Vi startet samlingen med en solid 2 timers langtur skate i flotte omgivelser. Etter en deilig middag dro vi på en av Sveriges mange butikker og kjøpte spillet kubb. Dette skulle vise seg å være et spill som skapte stort konkurranseinstinkt og temperament i gruppa, men morsomt var det!

 
Thomas og Vilde - full konsentrasjon under kubb-spillet, her leker vi ikke butikk......

De neste dagene har vi trent godt og variert. Mange gode rulleskiøkter på solid asfalt langs de svenske veiene. Gode styrkeøkter og ikke minst et par gode intervaller der vi har tatt oss helt ut. Været har for det meste vært på vår side. Sola har stått gått på under de fleste øktene, men et par økter med regn ble det, men som Vilde sier «Alt er bedre enn Tromsø sine stusselige 5 grader med regn og vind». 

 

Vi har også hatt trivelig besøkt av vår gode fysio Karianne, og vår trygge lege Remi. Vi er meget fornøyd med å ha to så stødige mennesker med oss på laget, som følger oss opp.

 
Gjengen sammen med lege Remi klar til intervalløkt...

Mange av kveldene har vi satt oss ned og jobbet med lagets verdier og retningslinjer. Vi har pratet om mye bra og viktig som definitivt kommer til å gjøre laget vårt til et av de beste para landslagene når det kommer til gode verdier og ikke minst at vi gjør hverandre gode.
Thomas kunne dessverre ikke være med på markedsdagene i vår da profilbilder ble tatt, så vi har gjort en jobb for å få tatt profilbilde av han også....  

Vilde og Ole-Martin stilte velvillig opp da trener Magnus trengte assistanse for å få tatt profilbilde av Thomas..

Dagene i Torsby har vært helt topp! Det har vært noen innholdsrike dager med solide treningsøkter, mye latter, myggstikk, kubb, god mat og ikke minst bra folk. Vi gleder oss allerede masse til neste samling som finner sted på Sognefjellet allerede om to små uker.  

Bli bedre kjent med utøverne på Langrenn Paraelite
Se flere bilder fra samlingen på Facebook, Skiforbundet Para 
og følg oss på vår instagramkonto; langrennslandslaget_paraelite

nif-epi04, 04
Foto: Geir Olsen, NTB scanpix