Hopp til innhold

Finn Hågen Krogh (NTB scanpix)

Global temperaturmåling på sprintgutta

Daikin er ny samarbeidspartner med Menn Elite Sprint, i Norges Skiforbund Langrenn.

Det er verdens største produsent og utvikler av aircondition og varmepumper som er den nye sponsoren til sprintgutta.
– Vi i Daikin ser at måten langrennsløperne hele tiden jobber med de små detaljer for å perfeksjonere seg på mange måter også kjennetegner vår arbeidsmetode. Langrennsløperne må prestere på topp under de tyngste forhold i både kulde og snø. Akkurat som Daikin varmepumper. Langrennslandslaget viser hvordan kvalitet i alle ledd er nødvendig for å bli best, og de har en vinnerkultur basert på målrettet jobbing, salgs- og markedssjef for Daikin Norge, Thomas Karlson.

Langrennslandslaget ser frem til å få Daikin med på laget.
– Som ny samarbeidspartner for sprintlaget skal Daikin sørge for at gutta er riktig temperert for å kjempe om pallplasser denne vinteren. At en global aktør ønsker å jobbe sammen med oss, er vi svært fornøyde med, og vi gleder oss til å samarbeide med en sterk merkevare som også krever profesjonalitet og kvalitet for å fungere under tøffe vinterforhold. Vi ønsker å bidra til at Daikin styrker sin posisjon i det norske markedet, sier langrennssjef Espen Bjervig.

Om Daikin
Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens største aktør innen varmepumper og air-conditionning til privat- og bedriftsmarkedet. Daikin har vært representert i Norge i mer enn 40 år, og selger alt utstyr via sitt landsdekkende forhandlernettverk.  

Mer på daikin.no

NIF-EPI01, 01