Hopp til innhold

Vibeke Skofterud (NTB scanpix)

Vibeke Skofterud 1980-2018

Vibeke Skofterud vil bli dypt savnet

Skipresident Erik Røste:
Det var et ufattelig trist budskap vi mottok om Vibeke i dag. Hun var en meget god skiløper med både OL og VM gull. I tillegg var Vibeke en svært god bidragsyter i miljøet og en viktig ambassadør for skisporten med sitt vinnende vesen og store engasjement. Hun vil bli dypt savnet. Våre dypeste medfølelse går til hennes familie og nærmeste.

Landslagssjef Vidar Løfshus:
Det er en ufattelig tragedie at vår alles livsglade Vibeke er borte. Våre tanker går til Vibekes familie og hennes nærmeste.

Kretsleder for Østfold Skikrets, Tore Sandem:
Dette er bare så trist. Hun har gitt oss så mange stolte øyeblikk gjennom nesten 20 år, og det er ufattelig at hun allerede er borte. Vibeke var ikke bare en fantastisk ambassadør for Slitu idrettsforening og de unge lovende fra distriktet, men for hele Østfold. Hele Norge kjente også henne som en fremragende utøver.

NIF-EPI03, 03
Foto: Gorm Kallestad / NTB