Hopp til innhold

Ny smøresjef i langrenn

Stein Olav Snesrud (35) fra Furnes i Hedmark tar over jobben som smøresjef i langrenn etter Knut Nystad.

Sammen med landslagssjef Vidar Løfshus skal Snesrud forme jobben slik at den ivaretar kollegene i Smøretraileren med fokus på godt arbeidsmiljø for best mulig ski til verdens beste langrennsløpere.

-Vi skal være nysgjerrige og offensive. Sammen skal vi dra lasset med mål om å levere best mulig ski til utøverne våre gjennom systematisk og iherdig jobbing, sier den nytilsatte smøresjefen engasjert. -Jeg synes det er utrolig spennende å få denne muligheten, og gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver og utfordringer. Det er mye å sette seg inn i, men samtidig vet jeg litt om hva jeg går til og hva smøreteamet står for. 

-Stein Olav har vært en solid klippe i smøreteamet i flere år, sier landslagssjef Vidar Løfshus. -Han vil nå bidra med kontinuitet og samtidig sikre at vi som team er utviklingsorientert ved å ligge det lille knappenålshodet foran konkurrentene. Samarbeidet med Olympiatoppen blir sentralt også frem mot OL i Beijing 2022. Langrenn er, og skal være, den viktigste bidragsyteren i dette, på tvers av grener og idretter. Samarbeidet skal gi synergier og bidra til gode FoU prosjekter som vi er avhengige av at Olympiatoppens ski/gli-prosjekt driver fremover.  

NIF-EPI01, 01
Terje Pedersen, NTB Scanpix