Hopp til innhold

Marit Bjørgen (NTB scanpix)

Marit Bjørgen legger opp

Som dere kanskje har fått med dere, har jeg sagt at jeg skal bruke tiden etter sesongen på å bestemme meg for om jeg skal satse videre eller ikke som langrennsløper.

 Egentlig har dette vært en prosess som har pågått det siste året, og jeg har kjent gjennom sesongen at nok er nok.

Dette blir min siste sesong som toppidrettsutøver. Det er selvsagt både vemodig og litt skremmende å kjenne på det. Dette har tross alt vært livet mitt gjennom 20 år, men valget føles definitivt riktig.

Motivasjonen og viljen som kreves for å gjøre jobben er ikke lengre sterk nok. Derfor er det riktig å avslutte nå.

Jeg er stolt over det jeg har fått til gjennom min karriere, men jeg har også vært privilegert som har kunne drevet med toppidrett. Mye takket være fantastiske lag venninner, lagkamerater, trenere, helseteam, smøreteam, ledere og hele støtteapparatet som har vært rundt meg. Dere har en stor del av æren for mine resultater.

Tusen takk for fantastisk støtte og hjelp gjennom flere år.

Hilsen Marit

NIF-EPI02, 02
Daniel Nordby