Hopp til innhold

Ny lagssponsor på kvinnelandslaget

Blomsterkjeden Mester Grønn går inn som ny lagsponsor for kvinnelandslaget i langrenn. Avtalen har en varighet på tre år.

- Skiforbundet er en sterk merkevare blant det norske folk, og skijentene står for mange av de samme verdiene som oss. Vi har som ambisjon å jobbe med skiforbundet både for å styrke merkevaren eksternt mot kunder, men også for å bygge motivasjon og kultur i en blomsterkjede som vokser og som trenger både fysisk og mentalt sterke medarbeidere for å stå i konkurransen, forteller administrerende direktør i Mester Grønn, Erling Ølstad.

Kjeden har en visjon om å skape glede i alle hjem.
- Vår ambisjon er å levere blomster av beste kvalitet, produsert på en rettferdig og miljøvennlig måte. Hele bedriften må jobbe på lag for at alle detaljer helt fra blomstene høstes hos gartner til de står i butikk går på skinner og gir det beste sluttproduktet; de friskeste blomstene. Det samme gjelder for skijentene, det er laget og alle de små detaljene som er avgjørende for at de lykkes, sier Ølstad.

Administrativ leder i langrenn i Norges Skiforbund, Espen Bjervig, er svært glad for å få Mester Grønn med på laget.
- Glede, kvalitet og et solid samfunnsengasjement er verdier vi ønsker å assosiere oss med. Vi ser fram mot gledesscener med Mester Grønn blomsterseremonier på nasjonale skirenn, og store øyeblikk med løperne på laget gjennom vinteren, sier han.

Fakta om Mester Grønn
Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med over 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Mester Grønn ble etablert i Skien på Herkules Stormarked i 1983. Siden den gang har kjeden vokst til å bli Norges ledende blomsterkjede. Dette har Mester Grønn gjort ved å bygge stein på stein, hvor fokuset har vært og er kvalitet.

Mer på www.mestergronn.no

NIF-EPI02, 02
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix