Hopp til innhold

Røa IL søker Trener

Røa IL Langrennsgruppe består av mer enn 400 aktive barn og ungdom. Klubben er inne i en rivende utvikling og med Martin Johnsrud Sundby og Andrew Musgrave på laget er vi også Norges mestvinnende klubb i NM og WC.

 
 
 
Klubben er veldrevet med god økonomi og engasjerte foreldre/aktive. Vi ser at flere ungdom ønsker å fortsette langrennssatsingen gjennom ungdomsårene og dette medfører et behov for større variasjon og bredde i treningstilbudet for å beholde det gode sosiale miljøet i Røa og samtidig ha et attraktivt tilbud til de som ønsker å satse videre på idretten. Vi vil i sesongen 2016-17 ha 15-20  juniorløpere som vi ønsker å gi et  godt treningtilbud.
 
Vi søker derfor en trener som skal inngå i vårt trenerteam for Junior- og HL-løpere. Trenerteamet består pt av 1-2 trenere, men vi ønsker å utvidet  teamet med 1-2 personer til.  Vi vil også etablere en sportslig ledelse som får et mer helhetlig ansvar for den sportslige satsingen til klubben.
 
Oppgavene kan blant annet bestå av:
  • Tilrettelegge treningsprogram for en gruppe løpere
  • Ledelse av treningene
  • Oppfølging på renn
  • Deltagelse på treningssamlinger i regi av Røa og Oslo Skikrets
  • Coaching og ledelse av andre trenere og grupper 
  • Planlegging av treningsopplegg
Avhengig av hvem du er  og hva du ønsker kan vi tilby en 20-50% stilling med mulighet for å etablere et profesjonelt sportslig opplegg i en av Oslos mest spennende klubber.
 
Vi tilbyr et godt trenermiljø, motiverte ungdommer, trenerutdanning og konkurransedyktige betingelser, samt muligheter for utvidet ansvar etter hvert som nye årskull kommer til.
 
Vi søker deg som liker å drive med utvikling av unge utøvere i et helhetlig perspektiv. Du bør være entusiastisk, en god pedagog og en team player. Erfaring som aktiv  er en fordel, men ikke et krav.
 
Vi ønsker i utgangspunktet ansettelse fra mai 2016
 
Interessert? Vil du vite mer? Ta kontakt med Rune Lorenzen, telefon 901 19 441
NIF-EPI01, 01
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix