Hopp til innhold

Sparebank 1 og NM Lygna 2017 med intensjonsavtale

SpareBank 1 Ringerike Hadeland og Norges Skiforbund har inngått intensjonsavtale om sponsorat for Norgesmesterskapet i langrenn del 1, 2017 på Lygna Skisenter.

Banken går inn som generalsponsor for arrangement som varer i fire dager; 2. - 5. februar 2017. Det vil bli arrangert åtte øvelser, som alle overføres direkte på NRK TV. Avtalen forventes inngått innen 1. april i år.

 - NM i langrenn er en institusjon i norsk idrett og av den grunn noe av det viktigste Norges Skiforbund forvalter. NM er avhengig av et stort lokalt engasjement. For å skape dette lokale engasjementet, så er det ikke noe som er bedre enn få med seg den lokale banken som en stor og viktig samarbeidspartner, sier skipresident Erik Røste

Sponsoransvarlig i SpareBank 1 Ringerike Hadeland, Dag Engen, uttrykker at han gleder seg over å kunne gå inn som hovedsponsor i dette lokale mesterskapet.

 - Skisport er folkesporten i Norge, - og banken er "folkebanken" i Norge, så dette går som hånd i hanske, poengterer Engen, som håper på liv og røre i Hadelandskommunen den første uken i februar neste år. Han lover å gjøre sitt for at dette skal bli et vellykket arrangement. 

Jan Helge Ekeren, leder av hovedkomiteen sier denne avtalen er et viktig ledd i forberedelsene mot å lage skifest på Lygna 2. - 5. februar neste år. Han mener hovedkomiteen er i god rute og ikke minst ga studieturen til NM i Tromsø i år komiteen god kunnskap og mange gode erfaringer de kan ta med seg i det videre arbeidet. 

Marked og økonomiansvarlig i hovedkomiteen for NM 2017, Hans Olav Hoff er svært fornøyd med avtalen som nå er inngått. Hoff sier at de nå vil intensivere arbeidet med øvrige hovedsponsorer for mesterskapet.

 - Så langt har hovedkomiteen blitt møtt på en svært positiv måte av lokalt næringsliv, understreker Hoff.

Foto: Fredrik Hagen / NTB Scanpix