Hopp til innhold

Kari Øyre Slind fra Team Veidekke Trøndelag overrasket mange i vinter. (NTB scanpix)

Fortsetter som generalsponsor

Veidekke fortsetter som generalsponsor for regionlagene til Norges Skiforbund Langrenn.

Fortsetter som generalsponsor – Team Veidekke regionlag:
Langrenn har i dag organisert virksomheten under landslagene med fem ulike regionlag. Dette er Team Veidekke Nord-Norge, Team Veidekke Trøndelag, Team Veidekke Innlandet og Team Veidekke Oslofjord og Team Veidekke Vest. Regionlagene representerer utøvere som ligger rett under dagens langrennslandslag, og som vi over tid håper kan utvikles til å bli eliteutøvere.

Entreprenøren og eiendomsutvikleren Veidekke har i mange år vært en synlig og aktiv del av norsk langrenn, og har hjulpet mange av dagens toppløpere til å utnytte sitt potensial. For tre år siden ble satsingen videreført gjennom en avtale med Norges Skiforbund som generalspor for tre regionlag. Disse er nå blitt til fem og dekker hele landet, og i dag er avtalen fornyet for tre nye år.

- Vi er veldig godt fornøyd med Team Veidekke og samarbeidet med Norges Skiforbund. I Veidekke bygger vi alt fra boliger, næringsbygg og offentlige bygg til vei og jernbane rundt i hele landet, og i hovedsak rekrutterer og utvikler vi egen kompetanse - både fagarbeidere og ingeniører. Gjennom Team Veidekke får vi være med på å bygge kompetanse også i langressporet, vi får profilert oss overfor unge målgrupper, og vi blir assosiert med positive verdier. Vi er stolte av å være med på å bygge fremtidens langrennsløpere, sier kommunikasjonsdirektør i Veidekke, Grete Ingeborg Nykkelmo.

En langsiktig og solid partner
Langrenn vil fremover bidra enda mer med kompetanse og økonomi rundt regionlagene. Landslagssjef Vidar Løfshus er stolt over at en så stor nasjonal aktør som er langsiktig og har erfaring med både langrenn og team, fortsetter som generalsponsor.
- For å sikre at Norge fortsatt skal være verdens beste og ledende langrennsnasjon trenger vi solide tilbud ute i regionene. Den unike bredden vi har i norsk langrenn og som Veidekke nå bidrar til å gjøre mulig, er mye av årsaken til alle VM- og OL-medaljene vi har vunnet de siste årene. Vi er meget fornøyd med at Veidekke ser helheten og verdien av å støtte rekrutteringen inn til landslagene i langrenn, sier Vidar Løfshus.

NIF-EPI01, 01
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix