Hopp til innhold

Vebjørn Hegdal, Thomas Helland Larsen og Magnus Kim (Sondre Aarholdt Moan)

OL-gull til Helland Larsen

De norske langrennsløperne i Ungdoms-OL sanket inn tre medaljer på tirsdagens sprint. Thomas Helland Larsen var best og spurtet inn til gull!

Thomas Helland Larsen fra Fossum IF fortsetter å prestere i Ungdoms-OL og tok sin andre medalje så langt i lekene. I dag gikk han inn til gull på sprinten, foran Magnus Kim fra Sør-Korea og lagkompis Vebjørn Hegdal, som tok bronsemedaljen. 

Martine Engebretsen sørget for Norges tredje medalje i dag, og den fjerde sålangt på langrennsiden. Hun gikk inn til en sterk tredjeplass på sprinten like bak Yulia Petrova fra Russland på andre plass og vinneren Johanna Hagstrøm fra Sverige. Nora Ulvang plasserte seg blant de femten beste med sin 14.plass. 

nif-epi04, 04
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix