Hopp til innhold

Eirik Brandsdal

Har dere Norges beste trener?

Nå starter jakten på Norges beste trenerforbilde 2015. Ambassadør Eirik Brandsdal mener en god trener skaper engasjement.

Sammen med idretts-Norge ønsker alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL å sette fokus på den viktige rollen trenerne har som forbilder for barn og unge. De aller beste trenerne ser om utøverne trives og vet at de selv blir sett på som rollemodeller. For mange barn og unge er idretten et verdifullt fristed som betyr trygghet, mestring, glede og vennskap.

Eirik Brandsdal er ambassadør for kåringen og heier på innsatsen som legges ned av fantastiske trenere i klubber landet rundt:

- En god trener skaper engasjement, glede og trivsel i et treningsmiljø. Treneren gir av sin kunnskap og gjør utøverne selvstendige, forteller Brandsdal.

trenerforbilde.no kan utøvere selv nominere sin trener, uansett alder og idrett. Vinneren kåres 17. oktober. Foruten heder og ære vil premien være en treningsøkt med en av kampanjens flotte ambassadører. 

nif-epi04, 04
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix