Hopp til innhold

Arild Nilsen (t.v.), Torger Hansen, Christer Bergene og Bernt Halvard Olderskog.

Avtale med Tempur

Norges Skiforbund Langrenn har inngått en samarbeidsavtale med Tempur Sealy Norge AS.

Avtalen sørger for at langrennslandslaget blant annet kan ta i bruk de populære sengene.


- Om høsten reforhandler vi våre avtaler. Det er utrolig moro for oss å få inn nye aktører som ikke bare handler om cash, men også produkter utøverne trenger, sier kommersiell leder, Bernt Halvard Olderskog.

Langrennslandslaget har allerede tatt i bruk de populære sengene. I tillegg leverer selskapet puter, over madrasser, madrasser, dyner, og reiserelaterte produkter som Norges beste langrennsløperne kan ta i bruk.

- På landslaget tar vi av oss utøverne 24/7 gjennom hele året. Kvaliteten på søvn og restitusjon er utrolig viktig for å prestere på topp internasjonalt nivå, sier helsesjef Torger Hansen.

Tempur Sealy Norge synes det er fantastisk inspirerende at skiheltene har valgt deres selskap.

- Vi er sikker på at vårt langrennsløperne blir Norges beste ambassadører. Vi vil ha et nært samarbeid med helsesjefen Torgeir Hansen fremover, og igjennom dette sikre at skilandslaget sover på Norges beste seng for restitusjon og trykkavlastning. Dette er virkelig et samarbeid som vi vil få resultater ut av, mener landssjef for Tempur Sealy Norge, Christer Andre Bergene.

 

Om TEMPUR
Madrassen gir kroppen mulighet til å finne den mest behagelige sovestillingen, samtidig som den støtter for å gi deg best mulig nattesøvn. TEMPUR er et unikt temperatur-sensitivt materiale som former seg etter kroppen. Myk der du vil ha det og fast der du trenger det.

Mer på www.tempur.no

NIF-EPI01, 01
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix