Hopp til innhold

IL Try (Oslo) søker trener for 15-16 år


IL Try er en skiklubb som holder til og har sitt nedslagsfelt øverst i Holmenkollen, Voksenkollen, Voksenåsen. Det er i dag ca 200 som deltar på skitreninger, fortrinnsvis i de yngre årsklassene. Skiklubben har et tett og godt samarbeide med Skiskyttergruppen, og vi koordinerer treningene sammen. Vi søker etter en skitrener til ca 20 skiløpere født i 2000 / 2001. Disse løperne skal gå 5 km til vinteren. Alle har godt treningsgrunnlag, og er utviklet etter prinsippet om ski- og aktivitetsglede. Prestasjonene til noen av løperne har vært i svært god utvikling de seneste årene, der vi har hatt overordnet fokus på teknikktrening, mestringsopplevelser, utvikling av basistrening men også stadig mer spesifikk utvikling av løperne jmfr. Norges Skiforbund sin «Utviklingstrapp». Langkjøringstreninger og intervalltreninger i alle relevante bevegelsesmønstre har ligget til grunn for den fysiske og menneskelige utviklingen til hver enkelt utøver. Minst like viktig har fokuset på et godt og sunt miljø internt i gruppen vært.

 

IL Try har fantastiske områder for å utøve skitrening med Holmenkollen skianlegg og Nordmarka som nærmeste nabo.

 

Interessenter bes kontakte Simen Sogn-Larssen (sisog@statoil.com) eller Trond Evald Hansen (trond.hansen@staminagroup.no)

 

NIF-EPI02, 02
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix