Hopp til innhold

Brå-heder i Holmenkollen

Oddvar Brå ble i helga hedret med en plakett i Holmenkollen.

Hvor var du da Oddvar Brå brakk staven? Under siste etappe av herrenes VM-stafett i 1982 brakk Oddvar Brå den beryktede staven, og ting ble aldri det samme. I forbindelse med Pensjonistenes Holmenkolldag i helga ble han hedret med en plakett på det legendariske stedet der han brakk staven.

I anledning Pensjonistenes Holmenkolldag bestemte Skiforeningen og Pensjonistforbundet seg for å hedre Oddvar Brå ved å markere et av de mest legendarisk stedene i Kollen, stedet der Brå brakk staven.

– Oddvar Brå er en legende her i Kollen og han har satt dype spor etter seg innen idretten. Når vi nå skal sette fokus på aktivitet i Holmenkollen ønsket Pensjonistforbundet å hedre en av de aller ypperste representantene for det, ved å gi denne plaketten, forklarer Harald Olimb Norman, generalsekretær i Pensjonistforbundet.

NIF-EPI01, 01
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix