Hopp til innhold

Seminaret Toppidrett og Utdanning på HIL Lillehammer

Lillehammer den 22.-23. april 2015

NIF/Olympiatoppen og Høgskolen i Lillehammer arrangerer en konferanse om toppidrett og utdanning/annen karriere på Lillehammer den 22. – 23. april 2015. Målet med konferansen er å rette søkelyset på toppidrettsutøvere som ressurs for bedrifter og samfunnet for øvrig og belyse forutsetninger for en god overgang fra toppidrettskarriere til livet etter karrieren. Gjennom erfaringer og beste praksis-eksempler fra utøvere og andre vil konferansen ta opp sentrale problemstillinger som belyser dette temaet. Konferansen er viktig for alle som jobber med utøvere som både er i begynnelsen, står midt i eller nærmer seg slutten av en toppidrettskarriere.

 

Vi håper å se samtlige særforbund representert på konferansen.

 

For program og påmelding til konferansen, se http://www.cvent.com/events/toppidrett-og-utdanning-2015/event-summary-c14c0c37c44f4f45b1b590e953f55af2.aspx

 

Frist for påmelding er fredag 6. mars.

NIF-EPI03, 03
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix