Hopp til innhold

Nils Erik Ulset (Eirik Lund Rør)

Ulset på pallen

Nils-Erik Ulset sørget for plassplass da verdenscupen for funksjonshemmede startet i russiske Tyumen.

Det var mange gode plasseringer til Norge under den første runden i Russland. Ulset gikk inn til en sterk tredjeplass på langdistansen.
- Jeg har vært i bra form siste tiden. Jeg hadde utrolig gode ski og fikk god dra hjelp av Håkon Olsrud i løypa. I dag hadde jeg ikke vært så nære 2.-plassen uten hjelpa jeg fikk fra Håkon, så han har mye av æren for at det gikk som det gjorde, sa Ulset.

Håkon Olsrud gikk inn til 9. plass i samme klasse. Med Eirik Bye ble nummer 10 i klassen for synshemmede. Jon Ivar Sandhaugo forsvarte de norske fargene for sittende og endte til slutt på en 7. plass.

På sprinten gikk Eirik By inn til en 10. plass, mens Håkon Olsrud ble nummer ni. Jon Ivar Sandhaugo og Trygve Steinar Larsen gikk inn til henholdsvis 6. og 7. plass på langdistansen.

På åpningsdistansen for gutta (10 km klassisk) gikk Eirik Bye inn til 7. plass, mens Håkon Olsrud gikk inn til 5 plass. Trygve Steinar Larsen gikk også inn til 5. plass, mens Jon Ivar Sandhaugo ble nummer syv. Anne Karen Oslen gikk inn på 6. plass på 7,5 km klassisk.


Resultater fra den første verdenscuprunden på skiforbundet.no

NIF-EPI01, 01
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix