Hopp til innhold

Verdens beste skijenter er også stolte over å ha med Weber videre på laget.

Weber til 2017

Norges Skiforbund Langrenn og Weber Norge har signert en ny sponsoravtale frem til 2017.

Byggevareprodusenten Weber, som produserer og markedsfører produkter til bruk i bygg- og anleggsprosjekter under merkevaren Leca og Weber, har i mange år vært blant sponsorene til verdens beste kvinnelandslag på ski.


Kristin Røed Eriksen og skipresident Erik Røste signerer sponsoravtalen frem til 2017.

Skipresident Erik Røste signerte for Skiforbundet, mens adm. direktør Kristin Røed Eriksen signerte for Weber Norge. Kontrakten gjelder for to år, med opsjon for ytterligere to nye år. Weber-direktøren er veldig fornøyd med avtalen.
– Vi har hatt en avtale med skijentene siden 2003, i en periode da de gikk fra å være «ganske gode» til å bli verdens suverent beste kvinnelandslag. Det er en opptur det er fantastisk å være med på, og det inspirerer også oss som driver med helt andre ting til å stå på og stadig forbedre oss. Det som spesielt imponerer oss er hvordan verdens beste skijenter jobber sammen som lag. Vi er veldig opptatt av å få med oss både den vinnerkulturen de representerer og også alt det helsemessig positive rundt fysisk aktivitet, forteller Kristin Røed Eriksen.

- Dette gir oss forutsigbare inntekter slik at vi kan opprettholde vårt mål om å være verdens beste langrennsnasjon. Weber har vært med siden 2003 og er blant våre aller lengste avtaler i familien. Vi er svært fornøyd med at Weber tenker langsiktighet, forteller kommersiell leder i Norges Skiforbund Langrenn, Bernt Halvard Olderskog.

NIF-EPI03, 03
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix