Hopp til innhold

Har du lyst på lua til stjernene?

Nå kan du få kjøpt langrennsstjernene lue med «sponsormerket» i panna!

- Jeg håper å se mange med denne lua til vinteren. Dette er en fin sak å støtte, også når man kan få en så bra lue i tillegg. Jeg går med Sparebank1-logo, men så får andre velge hva de vil ha lyst til. Dette i hvor stor grad man skal være med eller uten eliten, forteller Astrid Uhrenholdt Jacobsen.

Bli medlem og få lua!
Du kan nå fornye ditt medlemskap i Langrennsportens Venner eller tegne et nytt medlemskap. Samtidig med at du mottar lua, støtter du også rekrutteringsarbeidet i norsk langrenn. Vi er verdens beste langrennsnasjon, og det ønsker vi å være også i fremtiden. Bli medlem av Langrennsportens Venner, som støtter langrennsporten og spesielt dagens juniorer i overgangen mellom junior- og seniorklassen.

Langrennslua er beviset på ditt medlemskap i Langrennssportens Venner. Tidligere år har medlemmene fått «nøytral» bakgrunn i panna. Foran denne sesongen kan den for første gang bestilles med forhåndspåsatt Sparebank1-logo.

Hvordan blir du medlem og hva gjør de ellers? 
Finn ut det på websiden: www.langrennsportensvenner.no


Foto: NTB Scanpix


Foto: NTB Scanpix

NIF-EPI01, 01
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix