Hopp til innhold

Den nye langrennsgenseren

GARMISCH er navnet på den nye offisielle langrennsgenseren fra Dale of Norway for sesongen 2015-2016.Genseren vil bli brukt av alle våre kjente langrennsutøvere med ledere og trenere, samt av Skiforbundets ledere og styre.

Genseren er i myk og lett merino-ull som kan brukes rett mot huden, strikket med en unik holdbar Dale-kvalitet. Den hvite fargen er i smussavstøtende ull, slik at den ikke blir så raskt skitten. Det retro-moderne designet er en fornyet versjon av Dales offisielle VM-genser for Garmisch 1978.

Alle Dale-gensere designes og strikkes i Norge, og er derfor ideelle for å skape norsk identitet og teamfølelse.

Garmisch finnes i både dame- og herremodell med matchende luer og pannebånd. 

Se mer informasjon på daleofnorway.com

NIF-EPI01, 01
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix