Hopp til innhold

Øystein Pettersen og Marit Bjørgen (Svein Halvor Moe)

Pettersen og Bjørgen vant norgescupen

Øystein Pettersen og Marit Bjørgen vant norgescupen i rulleski 2014.

Pettersen vant norgescupen foran Petter Northug jr. Årets Norgescup på rulleski ble avsluttet med fire renn i Toppidrettsveka 13.-16. august. Det var renn i Kristiansund, Aure og Orkdal, før Cupen avsluttes lørdag 16. august med en jaktstart i Trondheim sentrum.

Både Pettersen og Bjørgen satte stor pris på å motta BMW-en i Trondheim lørdag.

I Trondheim fikk vinneren av Norgescupen (kvinner og menn) overrakt en flott BMW x1  til fri benyttelse i ett år. Northug jr. imponerte stort med sammenlagtseier i Toppidrettsveka. Han vant sprinten i Aure, 15-kilometeren i Knyken og jaktstarten i Trondheim sentrum, mens Marit Bjørgen tok fire strake seiere i Toppidrettsveka!

 

Her finner du sammenlagtstillingen for Norgescupen rulleski 2014 

NIF-EPI02, 02
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix