Hopp til innhold

Bli med på kampanjen #trenilag

Marit Bjørgen og Birgit Skarstein håper å skape en folkebevegelse med den nye kampanjen #trenilag.


Foto: Geir Owe Fredheim, NIF

Målet er å rette et ekstra søkelys på idrett for mennesker med funksjonsnedsettelser og synliggjøre verdien av det å trene sammen.

Marit Bjørgen tok initiativet til kampanjen og inviterte med seg Birgit Skarstein. Ved å starte kampanjen med en felles treningsøkt, får de vist fram innholdet i kampanjen og verdiene som ligger i nettopp det å trene sammen. Sammen ønsker de at #trenilag skal fokusere idrettsglede gjennom samarbeid.

- Birgit Skarstein er en av de som inspirer meg, og det gjør meg bare enda mer tent og fokusert på det jeg selv gjør. Jeg håper å bli enda tøffere i hodet, og der kan jeg lære mye av Birgit, sier Marit Bjørgen, som håper at den nye kampanjen inspirerer og bidrar til at flere funksjonshemmede kommer i gang med fysisk aktivitet.
#trenilag er en kampanje som skal gjennomføres i august 2014. Gjennom å invitere paralympiske toppidrettsutøvere til å utfordre sine toppidrettskollegaer eller motsatt, til en felles treningsøkt, håper Idrettsforbundet at det vil inspirere andre til også å invitere til felles trening og til å dele resultatet med oss på Instagram og Twitter gjennom å merke bildet eller tweeten med #trenilag.

Bli med på #trenilag og vinn en treningsøkt med Marit Bjørgen og Birgit Skarstein.

Les mer om kampanjen #trenilag

Foto: Fredrik Hagen / NTB Scanpix