Hopp til innhold

Forlenger med Adecco

Norges Skiforbund Langrenn og Adecco har forlenget samarbeidsavtalen.

Den nye avtalen strekker seg frem til over OL i 2018. 

- Vi i administrasjonen må også være i kontinuerlig forbedring. Adecco vil bidra til at vi gjør de riktige tingene gang på gang. Evalueringsprosessen etter endt sesong vil være hovedoppgaven for Adecco, forteller langrennssjef Åge Skinstad.

Adecco gleder seg også til bidra mer inn mot Skiforbundet og langrenn videre. Begge parter har over lengre tid hatt et gjensidig godt samarbeid med langrenn på mange plan, og ser frem til å videreutvikle dette gjennom den nye avtalen.

- Det er viktig for Adecco å sponse idretten med de største idrettsprofilene i Norge. Langrenn er en idrett som er en del av den norskefolkesjela. I tillegg vil dette samarbeidet ha et betydelig faglig element hvor intensjonen er å utvikle hverandre som organisasjoner. Foruten å levere HR -tjenester skal Adecco ha en rolle i å være med å evaluere og utvikle Langrenn som organisasjon. Vi skal utvikle hverandres prestasjonsmiljøer og  NSF ressurser vil være knyttet til vårt lederutviklingsprogram både som deltakere og som bidragsyter på  intern motivasjon, sier konsernsjef i Adecco, Anders Øwre-Johnsen.                                    

Landslagsløper Martin Johnsrud Sundby går også inn som Adocco-ambassadør. 

- Dette er vi stolte av. Adecco arbeider alltid for å bli beste leverandør og søker hele tiden impulser fra ulike arenaer. Fra norsk Langrenn på toppnivå kan vi hente mye inspirasjon, sier Øwre-Johnsen.

NIF-EPI02, 02
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix