Hopp til innhold

Team Hadeland søker trener

Team Hadeland Langrenn søker en junior/rekrutt-trener.

Vi er for første gang i den situasjon at de fleste av våre juniorer skal gå på Hadeland Vdg. Skole - toppidrett ski. Dette er juniorer med tildels svært gode resultater i hovedlandsrenn.

Vi ønsker oss en trener som kan gå inn å følge opp våre løpere slik at vi sikrer et helhetlig langsiktig opplegg i samarbeid med skolen. Det betyr at en junior/rekrutt- trener bør ha mulighet til å delta på enkelte av skolens ressursøkter, og ha tett dialog med langrennsansvarlig ved skolen. I tillegg vil vedkommende få ansvar for å legge treningsopplegg for juniorene, delta på en ukentlig trening på kveldstid og følge opp løperne på samlinger og renn.

Stillingstørrelse kan diskuteres.

Henvendelse: Kjell Arne Grøntjernet, kjell.arne@teamhadeland.com

nif-epi04, 04
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix