Hopp til innhold

Skipresident Erik Røste (t.v.) og banksjef Arild Hagen. Foto: Christian Søberg, Arbeidets Rett

RørosBanken generalsponsor for langrenns-NM

RørosBanken ble i dag klar som generalsponsor for langrenns-NM på Røros i 2015.

– Et viktig suksesskriterium for å skape en folkefest under langrenns-NM, er et sterkt lokalt engasjement. Vi er avhengig av mange partnere, og det lokale næringslivet spiller en avgjørende rolle. Denne samarbeidsavtalen med RørosBanken er derfor svært viktig for både for arrangøren og Norges Skiforbund. Med RørosBanken som generalsponsor vil langrenns-NM ha en solid partner i ryggen, sier skipresident Erik Røste.

Vil sette Røros på kartet
Banksjef Arild Hagen, skipresident Erik Røste og hovedkomitéleder Kjetil Reinskou deltok under signeringen i dag.

– RørosBanken er utrolig glad for og stolt over å bli største samarbeidspartner for Norges Skiforbund når langrenns-NM på nytt arrangeres på Røros i 2015. Dette er en begivenhet vi ser frem til med stor spenning og glede, og som vi er sikker på vil sette Røros på kartet på en fortreffelig måte, forteller banksjef Arild Hagen. 

Beviser lokalt engasjement
Leder av hovedkomiteen for NM 2015 på Røros, Kjetil Reinskou, ser på det som en stor styrke å ha en lokal generalsponsor.

– At RørosBanken går inn som hovedsponsor for langrenns-NM viser også det sterke lokale engasjementet for dette arrangementet, og at det lokale næringslivet ser den krafta og verdien arrangementet har. At vi har fått med oss på laget en solid og betydningsfull lokal aktør med nasjonale ambisjoner, synes vi jo er ekstra gøy, forteller hovedkomiteleder for NM 2015 i Røros, forteller han. 

Historiske omgivelser
Langrenns-NM går i historiske omgivelser i og rundt Røros 29. januar til 1. februar 2015. Mesterskapet blir siste viktige milepæl med tanke på VM i Falun noen uker etterpå, og det knytter seg derfor ekstra spenning til det sportslige under NM.

Fakta RørosBanken
RørosBanken er med sine 172 år en av de eldste selvstendige sparebankene i Norge. Banken er en del av Eika-Gruppen, har 42 årsverk og en forretningskapital på 5 milliarder kroner. Banken har kontor i Oslo i tillegg til hovedkontoret på Røros.

Mer om RørosBanken på www.rorosbanken.no

nif-epi04, 04
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix