Hopp til innhold

Langrennsinstruktør til Japan

Sport exchange advisor, - Langrennsinstruktør for barn og ungdom

Japans ambassade i Norge har gleden av å annonsere at Norge er blitt tildelt en stilling som "Sports Exchange Advisor (SEA)" i Hokkaido under det populære "Japan Exchange and Teaching (JET)"-programmet fra august 2014.

Vi ser for oss at dette tilbudet kan være interessant for noen som har lyst til å prøve noe nytt. En forutsetning for å bli valgt vil være at man kan vise til instruktøropplæring, eventuelt dokumentert trenererfaring. I utgangspunktet ser vi for oss en person i alderen 20-30, men dette er ikke et krav.

 Stillingen innebærer et lønnet opphold i Japan som langrennsinstruktør for barn og ungdom med en arbeidsuke på normalt 35 timer (eks. lunsjpause) mandag-fredag. Kommunikasjon med elever og kolleger skal i utgangspunktet foregå på engelsk, men programdeltakere vil ha anledning til å delta på japanskkurs arrangert av CLAIR (se veiledning), og vil få en gyllen anledning til å lære seg japansk.

 Honorar er beregnet til rundt JPY 3.360.000 per år (ca. NOK 195.000 per 14. mai 2014).

 Engasjementet gjelder i utgangspunktet for ett år, med mulighet for gjensidig forlengelse inntil totalt fem år.

 Ankomst Japan 20. august 2014 (1x tur/retur flybillett dekkes gjennom JET)

 Søknadsfrist: 30. mai 2014 (Denne fristen kan oversittes om nødvendig).

Frist for innsending av helseerklæring fra lege og politiattest: 19. juni 2014.

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til Øyvind Bånerud:
Oyvind.Banerud@bygganalyse.no
 tlf: 976 97 974

 

Foto: Fredrik Hagen / NTB Scanpix