Hopp til innhold

Petter Northug jr. er klar til å representere Norge i vinter. (NTB Scanpix)

NSF og Northug enige om avtale

Norges Skiforbund og Petter Northug er enige om en avtale for kommende sesong.

Det betyr at Northug blir en del av landslaget med VM i Falun som høydepunkt.
Han må følge landslagets opplegg på lik linje med de andre utøverne.

I perioden som gjelder fra 24. november og omfatter hele sesongen, kan Northug ikke markedsføre sin private sponsor Coop, men partene er enige om at innarbeidede matprodukter fortsatt kan selges i butikkene i avtaleperioden.

- Petter har lenge sagt at VM er sesongens store mål og Skiforbundet ser frem til å gi han og alle på landslaget den støtten som trengs for å sikre norsk suksess kommende vinter. Dialogen med Northugs team har likevel vært krevende og derfor er vi i NSF glade for at vi nå er enige, sier generalsekretær Stein Opsal.

NIF-EPI02, 02
Foto: Fredrik Hagen / NTB Scanpix