Hopp til innhold

Bilde: Felix Gottwald (nummer to nede fra venstre) på plass i Val Senales. Her sammen med en gjeng fra Aker og sponsortrener John Anders Gaustad (øverst til venstre).

Felix Gottwald i Val Senales

Tidligere olympisk mester i kombinert, Felix Gottwald (38), besøkte Norges Skiforbund under den tradisjonelle høydesamlingen i Val Senales.

Det var først og fremst for å se på sponsorprogrammet til Norges Skiforbund at Felix Gottwald kom på besøk. Gottwald ville både se og lære på sponsorprogrammet som langrenn har utviklet.
Samarbeidsparter Sponsor Link involverte derfor den tidligere kombinertstjernen i programmet som var lagt opp sammen med gjengen fra Aker.- Jeg er veldig imponert over sponsorprogrammet og hvordan skiforbundet har jobbet inn mot hovedsponsor Aker i forhold til helse i et folkehelseperspektiv, og at de ansatte tar med seg erfaring og tips tilbake i jobben. De ansatte i Aker lærer både fra utøverne og fra støtteapparatet, og denne miksen er unik. Dette besøket var veldig nyttig, og må takke for at jeg fikk ta del i dette, forteller Felix Gottwald.


Han er nesten nærmeste nabo til herrelandslagstrener Trond Nystad i Ramsau, og det var ett er samtaler med han at Gottwald bestemte seg for å ta turen til Val di Fiemme. Felix Gottwald ga seg med toppidrettssatsinga etter VM i Holmenkollen, og har de siste årene hatt mange foredrag og seminarer. Han er ikke en del av det østerrikske skiforbundet, men holder på å bygge opp ulike konsepter.

Norges Skiforbund er åpen for internasjonalt samarbeid som kan bidra til å styrke interessen for langrenn i flere land.

NIF-EPI02, 02
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix