Hopp til innhold

Sunn Jenteidrett gjennomførte trenerseminar

38 var med på et vellykket trenerseminar i Trondheim 23.-24. oktober.

Det ble noen innholdsrike dager med faglig påfyll og erfaringsutveksling.

Dag 1 startet med et foredrag fra Espen Tønnessen, fagsjef for utholdenhet ved Olympiatoppen. Han satte fokus på forskjellen mellom å trene jenter og gutter i puberteten. Deretter hadde Heidi Holmlund, klinisk ernæringsfysiolog fra Olympiatoppen et innlegg om "prestasjonsernæring og formidling". Vi avluttet dag 1 med basistrening med tidligere kulestøter og vektløfter Katarina Sederholm Hoff, og middag ved hotellet.

Dag 2 startet vi med Pilates med Ernæringsfysiolog og pilatesinstruktør fra Sunn Jenteidrett, Kristin Brinchmann Lundestad, før vi fikk besøk av Frode Moen, daglig leder og fagansvarlig for mental trening og coaching fra OLT Midt-Norge. Han snakket om trener-utøver relasjonen.

Les mer om Sunn Jenteidrett

NIF-EPI01, 01
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix