Hopp til innhold

Stadionkart NM Molde

NM Molde del 1

Forholdene er lagt maksimalt til rette for at alle skal trives og ha noen flotte NM-dager.

Også forholdene for presse, gjester, skismørere, de mange frivillige og andre som skal gjøre en jobb under NM vil møte et profesjonelt og flott skistadion.

Løypene er oppgradert og forbedret i forkant av NM-2014. 

I forbindelse med NM bygges det opp et pressesenter der 60-70 journalister daglig vil ha sin arbeidsplass. I tillegg kommer NRK med en stab på 60 personer. Det vil på stadion være kafe- og serveringstelt der publikum og gjester vil kunne slappe av og nyte god mat og drikke. Maten under NM har fokus på å være kortreist og økologisk.

En storskjerm på publikumsarealet vil gjøre opplevelsene store. På den måten vil publikum kunne oppleve utøverne både på stadion og ute i løypene. NRK har 20 kamera i aksjon under NM. Dermed vil det bli svært mange forskjellige tv-bilder fra øvelsene og folkelivet. Konferansierene og arenaspeakerne vil gjøre sitt for å skape stemning og holde publikum oppdatert.

NJFF Møre og Romsdal rigger til en villmarkscamp der publikum kan oppleve konkurransene med bålet, kaffen og den gode leirstemningen. Idrettselever fra Romsdal videregående skole tar seg av skileik-området som bygges opp på stadion.

Se mer på arrangørenes nettsider

NIF-EPI02, 02
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix