Hopp til innhold

Utvider satsinga

SPAR utvider samarbeidet med Norges Skiforbund Langrenn.

Dagligvarekjeden SPAR har valgt å øke sitt engasjement ytterligere, og blir en del av regionslagene til Norges Skiforbund.  Dermed blir SPAR en viktig bidragsyter til rekruttering og utvikling av nye langrenns utøvere.
 
- Vi er svært fornøyde med at SPAR utvikler samarbeidet med oss, sier langrennssjef Åge Skinstad.
- Vi har hatt en svært god dialog med SPAR. De var tidlig ute med å utfordre oss på å sikre utvikling av unge og lovende utøvere i langrennssporten. For langrenn er det viktig at aktører som SPAR er opptatt av langsiktighet, rekruttering og bredde. Dette gir oss forutsigbarhet og gode rammevilkår for videre utvikling, forteller langrennssjefen.
 
- Vi i SPAR deler langrennssportens sunne verdier. Vi ser at langrenn er en viktig sport i hele Norge. Med å utvide vår støtte til Skiforbundet, håper vi å kunne bidra til at nye utøvere får anledning til å utvikle seg mot toppen, sier SPAR-sjef Ole Fjeldheim.
 
 
Om SPAR
SPAR-kjeden er NorgesGruppens profilkjede for mellomstore supermarkeder. Kjeden består av 276 (oktober 2013) lokale supermarkeder spredt over hele Norge.
SPAR tilbyr et godt utvalg av ferskvarer, brød og bakervarer, frukt og grønt, samt varer fra lokale leverandører. SPAR er verdens største supermarkedkjede med mer enn 12 500 butikker i 35 land fordelt på fire kontinenter.
www.spar.no

NIF-EPI01, 01
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix