Hopp til innhold

Norsk Tipping til 2016

Norsk Tipping forlenger avtalen med Norges Skiforbund Langrenn til 2016.

Avtalen har en verdi på cirka 10 millioner kroner i året. Norsk Tipping er en av langrenns største samarbeidspartnere og har rettigheter på alle elitelag.
 
- Det er viktig for oss at en så stor aktør som Norsk Tipping tenker langsiktig. Norsk Tipping er den viktigste bidragsyteren til norsk idrett. Nesten alle skianlegg er bygd med tippemidler fra Norsk Tipping som den viktigste finansieringskilde. Vi er veldig fornøyde med å være på lag med den virksomheten som gir mest tilbake til idretten, sier Åge Skinstad.
 
Videreføringen av samarbeidet ble presentert i forbindelse med høydesamlinga i Val Senales.

- Vi er stolte og glade over å være på lag med en av Norges mest populære idretter, som i tillegg har de mest populære utøverne. Vi opplever Norges Skiforbund Langrenn som en veldig profesjonell partner. Langrenn er en individuell idrett, men vi opplever lagfølelsen i langrenn som unik, sier kommunikasjonsdirektør i Norsk Tipping, Einar Busterud.
 
Norsk Tipping gikk fra sesongen 2012-2013 inn som sponsor for alle elitelagene i langrenn.
Gjennom sponsoravtalen med langrennslandslagene ønsker Norsk Tipping å forsterke profilen som leverandør av spenning, drøm og underholdning til det norske folk og som idrettens viktigste økonomiske bidragsyter.

 

Mer om Norsk Tipping på selskapets sider

NIF-EPI01, 01
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix