Hopp til innhold

Aker forlenger med Langrenn

Under sesongåpningen på Beitostølen kunne Aker glede norsk langrenn med å fortelle de de forlenger sitt samarbeid.

På et møte, hvor løpere og støtteapparatet var til stede, kunngjorde Aker  at de hadde bestemt seg for å forlenge samarbeidet med NSF Langrenn.  Aker har i snart fire år vært med som hovedsponsor og nå forlenger de avtalen med nye to år med opsjon om ytterligere to år. Avtalen gjelder fra den nåværende avtalens utløp i april.

Kommunikasjonsdirektør Atle Kigen og Stine Lise Hattestad Bratsberg fra Aker Achievements var under møtet tydelig på at de ønsket å bidra til å støtte et sterkt felleskap. De opplevde også at dette felleskapet nå fremstod som sunnere og stod sterkere enn noen gang.

En glad Skipresident Erik Røste fokuserte på Akers påvirkning på hvordan man i dag tenker idrettssponsing. De har vært nyskapende har en annen måte å tenke sponsing enn de fleste andre, som har vært veldig bra for norsk langrenn. Langrenn er, som den desidert største grenen i skifamilien, på mange måter selve symbolet på den norske felleskapsmodellen. Det at Aker anerkjenner dette betyr mye for norsk skisport og norsk idrett generelt.

I tillegg til å støtte Skiforbundets elitesatsinger engasjerer de seg også tungt i bredde og klubb og ser det som en like viktig del av denne satsingen.

Både Aker og Skiforbundet gleder seg til å fortsette det gode samarbeidet.

NIF-EPI01, 01
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix