Hopp til innhold

Nyheter

Aktuelt

Fantastisk helg på Bjorli

Kick The Limits 2024 på Bjorli, med Lesjaskog IL som vertskap, ble en fantastisk helg fylt med , idrettsglede, imponerende prestasjoner og et fantastisk fellesskap.

Samordnet rapportering 2024

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering (medlemsregistrering) i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april. Det er webinar for alle idrettslag 10. april kl. 20:00 hvor det er en gjennomgang.

Takk, Magnus!

Magnus Evenby gir seg som hovedtrener for para elite langrenn. – Det er langrennstrener jeg er, men det er viktigere å være en god pappa når barna er små, sier 36-åringen.

Rekorddeltakelse for langrenn

Det er klart for tre NM-dager i langrenn under den store NM-uka i Lillehammer torsdag, fredag og lørdag med rekorddeltakelse. Aldri før har det vært cirka 1100 løpere påmeldt i et NM på ski.

Tilstedeværelse, engasjement og entusiasme

Tilstedeværelse og dedikasjon til trenerjobben ble trukket fram som sentrale momenter for å lykkes i Trenerrollen når et svært kompetent gjestepanel delte sine erfaringer i webinar arrangert av NSF, langrenn og Hedmark Skikrets.

se flere nyheter
NIF-EPI01, 01