Hopp til innhold

Nyheter

Aktuelt

Skilisens 2023-2024

Skilisens er påkrevet for utøvere fra fylte 13 år for å kunne delta i terminfestede skirenn, og nytt lisensår starter 1. oktober.

Hermod Bjørkestøl er død

Æresmedlem i langrennskomiteen i FIS, tidligere langrennskretsleder og tidligere leder i langrennskomiteen, rennleder i Holmenkollen og en nestor innen løyper og reglement, Hermod Bjørkestøl, er død.

Høstmøte i langrenn 2023

Som på vårmøtet blir det gjennomført et digitalt informasjonsmøte den 25. september før Langrennskomiteen gjennomfører sitt ordinære Høstmøte den 13. - og 14. oktober på Idrettens hus på Ullevål Stadion.

Her er maskoten til ski-VM i Trondheim 2025

I dag er det 530 dager igjen til startskuddet går for ski-VM i Trondheim. Det ble markert med en verdenspremiere av VM-maskoten, som er inspirert av 6500 barnetegninger og bærekraft.

Flott helg med "VM-samling" i Knyken

Det er gledelig at det blomstrer med ungdommer i ski-Norge. Over 100 var med på helgas "VM-samling" i nordiske grener i Trøndelag. Langslagsutøverne Julie Myhre (langrenn) og Mari Leinan Lund (kombinert) besøkte den populære samlinga for 13-16-åringene.

Rennreglement langrenn 2023-24

Skistyret har vedtatt nytt rennreglement for langrenn, som er gjeldende fra 30.august 2023. Det innebærer endringer i fellesreglementet (gjelder alle grener) og for NSF Langrenn rennreglement.

se flere nyheter
NIF-EPI03, 03