Hopp til innhold

Norges Cup Equinor

Løypeprofiler/løypekart

Teknikksoner søndag 13. januar:
Det er to teknikksoner i 5-kilometeren. Den første er mot toppen av løypa ved ca. 2 kilometer. Den andre er i bakken umiddelbart etter passering smøreområdet/bandybanen.

 I 3.75-kilometeren er det én teknikksone i bakken etter passering smøreområde/bandybanen. Dette er samme sted som i 5-kilometeren. 

Generell løypeinfo:
Fra og med onsdag 9/1 kl. 21:00 slukkes lyset i løypene rundt Konnerud skistadion og løypene stenges for allmennheten frem til siste løper er i mål søndag 13. januar.

Oppdatert løypeinformasjon 8/1-19

Etter befaring i løypene i dag gjør vi et forsøk på å få til hele 5km traseen som vist i kart under her. Siste døgns snøfall gjør at vi har kunnet tromle ytterste sløyfe idag, og imorgen ettermiddag vil vi ha en måkedugnad.  Vi krysser derfor fingrene for at vi da skal klare å få til en full 5km.

Vi håper på forståelse for at den ytterste sløyfen må få ligge å herde til offisiell trening kl. 11:00 på torsdag og at ingen benytter den ytterste delen før dette.  Resten av løypenettet er åpent for trening. 

Treningsløyper

Løypene vil stort sett være åpne, men det må tas hensyn til vær og føreforhold, samt preparering.  I tiden frem til arrangement vil det i perioder foregå transport og utkjøring av snø, og løypene kan være delvis stengt. 

Informasjon vil bli oppdatert på denne siden.

Etter fredagens renn kjøres og sporsettes sprint løypene umiddelbart.  Når det er gjort kjøres resten av løypenettet.