Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

NM Trysil

Fredag og lørdag ble det gjennomført Norgesmesterskap i kombinert for kvinner og menn.

Norgescup Holmenkollen

Norgescup i kombinert ble gjennomført i strålende vær i helgen. I mellom WC i skiskyting var hoppkonkurransene i Holmenkollen og langrenn i Styggedalen. Søndagen ble avsluttet på Vestmarksetra i Bærum. En flott kombihelg! Takk til alle som bidro, deltakere og støtteapparat!

Klart for Trondheim

Norges Skiforbund har uttatt 11 utøvere til denne ukes verdenscup i Granåsen i Trondheim.

57 utøvere til Holmenkollen i helgen

Til helgen er det duket for Skifest i Holmenkollen. Norges Skiforbund har tatt ut 57 utøvere som skal konkurrere under den årlige verdensomfattende FIS World Cup Nordic. Det vil konkurreres i langrenn, hopp og kombinert.

Junior herreklassen

Junior NM Stryn

16-18. Februar ble det arrangert NM i kombinert for juniorer, kvinner og menn i Nordfjord Fritidssenter på Stryn.

Første samling gjennomført

Norges Skiforbund i samarbeid med "Statoil Morgendagens helter", lanserte i 2017 et treårig mentorprogram for kvinner kalt "Morgendagens Skiledere". I helgen ble første samling gjennomført.

Junior NM 2018

2018.02.18 Fredrik Villumstad og Anna Odine Strøm ble Norgesmester Junior i Bjørklibakkene på Stryn. Søndag vant Oppland lagkonkurransen foran Sør-Trøndelag. Finnmark tok 3. plassen med Anna Odine Strøm på laget.

Klart for trippelen

Fredag lørdag og søndag er det klart for et av årets høydepunkter, nyskapingen Nordic Combined Trippel i østerrikske Seefeld.

Klart for junior-VM

Fra 28. januar til 3. februar arrangeres årets junior-VM i nordiske grener i sveitsiske Kandersteg/Goms. Parallelt arrangeres også U23-VM i langrenn.

Historisk vinner på Rena

Stefaniya Nadymova fra Russland ble historiens første kvinnelige vinner i det internasjonale kombinertrennet på Rena fredag.

Chaux-Neuve

Norges Skiforbund sender syv utøvere til helgas verdenscuprenn i franske Chaux-Neuve.

Uttak kombinert

Det er uttatt utøvere til COC Rena, junior-VM, samt nordisk juniorlandskamp.

Uttak OL

Mandag 15. januar tok Olympiatoppen ut nye utøvere.

Sju utøvere til Val di Fiemme

Norges Skiforbund sender sju utøvere til helgas verdenscuprenn i italienske Val di Fiemme. Det er også uttatt utøvere til kontinentalcuprennene i Ruka, samt til junior-VM i Sveits.

NIF-EPI03, 03