Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Fortsetter til 2025

Ivar Stuan (62) fortsetter som sportssjef i kombinert i Norges Skiforbund frem til 2025.

Morgendagens Skiledere «samskaper» fremtidens trener og leder

23 nøye utvalgte trener- og lederspirer blir guidet av hver sin erfarne mentor fra idrettsverden og/eller næringslivet. Fredag hadde kull II på nytt felles, digital samling. Norges Skiforbund har for andre gang iverksatt sitt treårige mentorprogram «Morgendagens Skiledere» i samarbeid med Equinor.

Samordnet rapportering 2021

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april.

Peder Sandell gir seg

Peder Sandell gir seg som hovedtrener for herrenes kombinertlandslag. Dermed må sportssjef Ivar Stuan ut på jakt for å lande trenerkabalen inn mot den endelige OL-satsingen kommende uker.

Skitinget 2021

Skitinget og fagmøter gjennomføres digitalt mellom 8.-12. juni.

Avlyser eller utsetter NM

Alle norgesmesterskap under NSFs grener som er planlagt gjennomført frem til 11. april avlyses eller utsettes.

Spillemidler utstyr 2020

Det er nå klart for en ny søknadsrunde. Ordningen omfatter utstyr kjøpt i 2020 (med fakturadato i 2020).

Brev til helsetoppene

Norges Skiforbund har i dag sendt brev til helsedirektør Bjørn Guldvog og direktør for Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, vedrørende skiidrettens behov for gjenåpning.

Riiber inn og Riiber ut

Jarl Magnus Riiber har valgt sine VM-forberedelser fra Lillehammer-området og Norge. Dette gjør at neste skirenn for Riiber blir under VM i Oberstdorf.

Millionen på spill i «trippelen»

1 million i premiepenger er på spill når det er klart for sesongens nest viktigste rennhelg, Nordic Combined Trippel (trippelen), i østerrikske Seefeld.

Kombinert: Historisk VM-uttak

Trioen Gyda Westvold Hansen, Mari Leinan Lund og Marte Leinan Lund har fått grønt lys til VM av sportssjef Ivar Stuan etter siste ukes prestasjoner. I tillegg fikk Graabak grønt lys etter helgas verdenscuprenn i finske Lahti.

Klare for viktige VM-tester

Verdens beste kombinertjenter er klare for en viktig VM-test når kontinentalcuprennene i østerrikske Eisenerz arrangeres til helga.

VM-uttak Oberstdorf

Norges Skiforbund har forhåndsuttatt Jens Christian Oftebro (20) til årets ski-VM i tyske Oberstdorf. Tittelforsvarer Jarl Magnus Riiber har personlig plass, men er også formelt uttatt til VM.

Sju kongepokaler i vinter

Det er satt opp sju kongepokaler for Norges Skiforbund i vinter fordelt på grenene langrenn, alpint, kombinert, freeski og randonee.

Nasjonale renn for aldersbestemt

For tiden arrageres det ikke nasjonale renn for aldersbestemte klasser. Vi håper smitte-situasjonen skal endre seg til det bedre, og at det blir mulig å gjennomføre de rennene som står på terminlisten.

Tromsø planlegger bygging av Arktisk Arena

Tromsø skal få et helårsanlegg for vinteridrett. Arbeidet med å realisere et anlegg av internasjonal standard for nordiske grener på Kvaløya har pågått siden 2018. Vinteren 2024 står det forhåpentligvis klart til bruk, slik at man kan arrangere konkurranser i nord.

NIF-EPI02, 02