Hopp til innhold

Kan juble: Ida Marie Hagen vant World Cup sammenlagt i helgen. (Foto: Geir Olsen / NTB)

Ida Marie Hagen vant World Cup sammenlagt

Seieren på hjemmebane i selveste Holmenkollen sikret sammenlagtseieren.

– Det føles utrolig bra, bare å nyte. Jeg hadde lyst til å prestere på hjemmebane, det betydde litt ekstra at det handlet om kula. Det er utrolig gøy, sa Ida Marie Hagen i målområdet like etter målgang.

Haslum IL-løperen kan ikke tas igjen under World Cup-finalen i Trondheim til helgen. Før helgens avslutningsrenn skiller 140 ned til Gyda Westvold Hansen i sammendraget. Tidligere i sesongen sikret Jarl Magnus Riiber sammenlagtseieren på herresiden.

Topp 3 World Cup sammenlagt etter Holmenkollen:

1) Ida Marie Hagen 1340p
2) Gyda Westvold Hansen 1200p
3) Mari Leinan Lund 1044p

NIF-EPI02, 02